open-navfaktor-logo
search
Antonio Mance
Osijekov heroj bio u sukobu s Vahom: "Doveli mi igača za kojeg nikad nisam čuo"
Antonio Mance novi je heroj Nenada Bjelice i Osijeka nakon što je u 96. minuti pogodio za pobjedu svog tima na gostovanju kod Istre rezultatom 3:2.
20.02.2022. u 15:23
get url
text

Osiječani su imali dva gola prednosti, brzo su to prosuli, a trener Bjelica svog napadača poslao je u igru u drugoj minuti nadoknade. Mance mu se odužio četiri minute poslije, čime je Osijek ponovo preuzeo drugo mjesto od Hajduka i bodovno se poravnao s vodećim Dinamom. Doduše, aktuelni hrvatski prvak ima dvije utakmice manje.

Mance se ovog ljeta vratio u Osijek, nakon što je boravio na posudbama u mađarskoj Puškaš Akademiji, njemačkom Erzgebirge Aueu, a hrvatski mediji podsjećaju i na avanturu koju je imao u Nantesu, dok je francuski tim s klupe vodio Vahid Halilhodžić.

Hrvat je u klub stigao početkom 2019. godine, ali je odigrao samo 43 minute. Ispostavit će se da je došao bez Vahinog znanja.

- U zimskom prijelaznom roku uprava mi je radila iza leđa. Posljednjeg dana prijelaznog roka doveli su mi igrača i samo mi rekli: "Zove se Antonio Mance". Samo to, ništa više. Nisu me pitali, nisu mi najavili.

Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim ja odlučivati o transferima - naglasio je Vaha odmah nakon Manceovog dolaska.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.