open-navfaktor-logo
search
Mladi stoper
Osijek iskoristio ugovornu klauzulu, Radeljić napustio Pecaru
Nogometni klub Osijek iskoristio je ugovornu klauzulu i povukao svoga stopera Stjepana Radeljića s posudbe u NK Široki Brijeg.
28.01.2021. u 17:01
get url
text

- Želim se zahvaliti stručnom stožeru na čelu s Tonijem Karačićem jer su me, slobodno se može reći, digli iz mrtvih i dali mi priliku zaigrati za jedan od najboljih klubova u BiH. Također, želim se zahvaliti upravi i svim ljudima u klubu na svemu. Ipak, najveća zahvala ide mojim suigračima bez kojih do ovoga ne bi došlo. Bila mi je čast dijeliti svlačionicu s ovim momcima koji su postali moja druga porodica - kazao je 23-godišnji stoper čiji će odlazak biti veliki hendikep za ekipu s Pecare.

Stjepan Radeljić je odigrao ukupno 20 utakmica u dresu Širokog Brijega, postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije, a najveći mu je žal što nikada nije zaigrao pred navijačima na Pecari.

- Jedini žal koji ostaje je taj što nikada nisam zaigrao pred punom Pecarom, jer znam kakvi su navijači Širokog Brijega i znam koliko vole svoj klub i grad. Dragi navijači, nastavite bodriti svoj omiljeni klub i na kraju sezone zajednički proslavite ulazak Širokog Brijega u Europu. Želim vam svu sreću svijeta i znajte da sam vaš najvjerniji navijač - poručio je Radeljić.

Prema prvim neslužbenim informacijama, Stjepan Radeljić karijeru nastavlja u redovima najtrofejnijeg moldavskog kluba Sheriff Tiraspol.

- Našem Radelji, koji je svojim igrama i zalaganjem vrlo brzo pobrao simpatije i postao ljubimac navijača, zahvaljujemo na svemu učinjenom u plavo-bijelom dresu i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere - saopćeno je iz NK Široki Brijeg.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.