open-navfaktor-logo
search
Čeka se potvrda
Osiguran TV prijenos: Poznat termin i satnica derbija Željezničar - Sarajevo
U prvom kolu proljetnog dijela Premijer lige BiH, odnosno 20. kola elitnog razreda našeg fudbala, gledat ćemo gradski derbi i najveću utakmicu bh. fudbala između Željezničara i Sarajeva. 
11.02.2021. u 13:35
get url
text

Proljetni dio sezone počinje za vikend 27. i 28. februara, ali će derbi, kako saznaje Faktor, biti odigran u ponedjeljak, 1. marta. Duel na Grbavici će se igrati od 17.30 sati uz direktan TV prijenos. 

Ostalo je još samo da ovaj termin potvrdi Komitet za takmičenje FSBiH, koji će tada, po svemu sudeći, pomjeriti i utakmice Kupa BiH.

Prema Propozicijama takmičenja FSBiH, mečevi četvrtfinala Kupa trebali su se igrati 3. marta, ali će biti prolongirani za 10. mart. 

Osiguran je i TV prijenos meča sa Grbavice, koji će emitovati Arena Sport. Zanimljivo, Arena Cloud (aplikacija na kojoj su svi kanali Arena Sporta do 1. marta je bila besplatna, a od 1. marta će se naplaćivati). 

Kako saznaje Faktor, upravo je Arena Sport tražila da se duel na Grbavici igra 1. marta. Da li je Arena Cloud razlog, niko nam nije mogao potvrditi. Procijenite sami...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.