open-navfaktor-logo
search
Sačekao ga u kabinetu
Općinski vijećnik fizički napao zamjenika načelnika Bileće
Radović i Dunđer su kumovi, a između njih do sada nije bilo ličnih sukoba, javljaju lokalni portali
28.11.2019. u 14:50
get url
text

Milorad Radović, zamjenik načelnika Bileće, danas je fizički napadnut na svom radnom mjestu, potvrđeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Prema nezvaničnim informacijama, napao ga je vijećnik Srpske radikalne stranke "dr. Vojislav Šešelj" Dražen Dunđer, koji je priveden.

Napad se dogodio u kabinetu zamjenika načelnika danas oko 12 sati.

- Dražen Dunđer me je prvo verbalno napao na radnom mjestu, psovao mi je roditelje, a kasnije me je napao i fizički u kabinetu načelnika, a sve je to vidio i menadžer općine Mihajlo Vujović. Udario me je u grudi, a onda me jako gurnuo i udario sam od zid. Upravo idem u bolnicu u Trebinje, nije mi dobro - rekao je Radović za ATV.

TrebinjeLive.info saznaje da su Radović i Dunđer kumovi, da između njih do sada nije bilo ličnih sukoba, te da je riječ o političkim nesuglasicama.

Dunđer je, kako piše ovaj portal, prilikom napada spominjao Socijalističku partiju, čiji je Radović član, ali i komunističku ideologiju.

Radoviću je urađen EKG, te je na putu za trebinjsku bolnicu, dok je Dunđer trenutno u prostorijama Policijske stanice Bileća, gdje treba dati izjavu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.