Vremenske nepogode

Olujno nevrijeme stiglo i u BiH, vjetar sa tornja ckrve oborio krst

Objavljeno: 07.07.2019. u 19:06

Snažno nevrijeme koje je zahvatilo Srbac pričinilo je veliku materijalnu štetu rušeći drveće, skidajući krovove sa kuća i pomoćnih objekata, pa čak i obarajući saobraćajnu signalizaciju

Olujno nevrijeme zahvatilo je danas u popodnevnim satima Bosansku Gradišku i okolinu. Јak vjetar, kiša i sitniji grad dan su za nekoliko minuta pretvorili u noć.

Kako prenose Nezavisne novine, snažno nevrijeme koje je zahvatilo Srbac pričinilo je veliku materijalnu štetu rušeći drveće, skidajući krovove sa kuća i pomoćnih objekata, pa čak i obarajući saobraćajnu signalizaciju.

Na fotografijama se vide i porušeni plastenici, a na jednoj je vidljiv i dio table od krova koji se zabio u limeni zid, što svjedoči koliko je snažan vjetar duvao na ovom području.  U centru Srpca vjetar je sa velikog tornja crkve oborio krst.

Nevrijeme je oko 15.00 časova pogodilo i područje Dubičke ravni, prenosi Alternativna televizija.

 

Srbac

Posted by Milan Stankovic on Sunday, July 7, 2019

U selima Drakšenić i Donja Gradina olujno nevrijeme praćeno gradom pričinilo je veliku štetu na usjevima.

Izvor:   Nezavisne novine/ATV

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije