Duel na Koševu završen je rezultatom 1:1.

Na startu utakmice golman Hadžić dobro je reagovao nakon nespretne reakcije odbrane Vukova. No, u 10. minut Gavrić je srušio Džafića, a sudija Sivac pokazao je na bijelu tačku. 

Siguran realizator najstrožije kazne bio je Goran Brkić. 

Nedgo potom gosti su mogli i do drugog gola. Doffo je sjajno uposlio Brkića, ali je Horić u posljednjim momentima presjekao loptu koja je bila upućena Ubiparipu.  

Olimpik je prvi put zaprijetio srdinom prvog dijela. Handžić je mlako šutirao i Fejzić je odbranio njegov pokušaj. Poslije toga pokušao je i Horić, ali je glavom šutirao pored gola. 

Prvi su u nastavku zaprijetili gosti, a Džafić je sa 30-ak metara šutirao pored gola. Odgovorio je Čurjurić koji pogađa stativu. 

Olimpik je izjednačio u 62. minuti. Korner je izveo Čurjurić, Horić je šutirao glavom, a Fejzić pogrešno procijenio let lopte koja je završila u mreži iza njegovih leđa. 

U 80. minut golman Fejzić je sjajnom intervencijom spasio Olimpik nakon sjajnog pokušaja Badjija. Domaći su veliku priliku imali u 93. minuti, ali je odbrana Tuzlaka otklonila opasnost.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore