navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novi datum

OK Fest sredinom augusta, organizatori dobili dozvolu da počnu pripreme za veliki muzički događaj na Tjentištu

Ističući na prvom mjestu zdravlje svih učesnika, publike i izvođača, određen je novi datum održavanja OK festivala na Tjentištu, a to je 14., 15. i 16. august.  

Objavljeno: 09.06.2020. u 20:03
get url
text

- Svjedoci smo otkazivanja velikog broja festivala u našem regionu, ali i Evropi i svijetu. Stoga nas izuzetno raduje što smo u vrijeme globalne svjetske krize izazvane pandemijom virusa korona, i brojnim ograničenjima koja su se u poslednje vrijeme pred svima nama postavila kao veliki izazov, u prilici da ove godine organizujemo sedmo izdanje Nektar OK Festa - saopćio je organizator manifestacije.

Odlične zabave na Tjentištu neće nedostajti. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju se vrhunske svirke grupa Van Gogh – Bajaga i instruktori, Goran Bare & Majke, Urban & 4, Zoster, Hladno pivo, Ritam nereda, Buč Kesidi, TBF, Kanda, Kodža i Nebojša, M.O.R.T., Repetirot . Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu se očekuju Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Marčelo i Napeti quintet, Mile Kekin.

Organizatori ističu da će nastaviti pratiti zdravstveno stanja u BiH, regiji i šire, a za posjetioce će imati i neka pravila prilikom ulaska na koncerte, a koja će se morati poštovati i na koncertima.

- Dobili smo dozvolu od Instituta da uđemo u pripremu. Što se tiče mjera i preporuka koje budu na snazi mi ćemo ih poštovati - poručuju iz OK Festa.