open-navfaktor-logo
search
Lider LDP-a u bolnici
Oglasila se supruga Čedomira Jovanovića: Bije bitku s upalom pluća, temperaturom i pritiskom
Lider LDP-a Čedomir Jovanović bije bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom, objavila je njegova supruga Jelena.
03.07.2020. u 20:56
get url
text

Ona je na Facebook stranici Jovanovića napisala da je u stalnom kontaktu sa ljekarima sa Bežanijske kose i Infektivne klinike, koji se zajedno sa Čedomirom bore protiv teškog virusa koji ga je napao.

- Sve se desilo u ponedjeljak, tokom popodneva, od 16 do 18 sati. Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osjetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39. Sam je otišao kod ljekara po planu koji je ranije napravio "jer njega ništa ne zaobilazi" - navela je ona.


Od te večeri, kako je navela, Jovanović sa timovima "predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus".

- Sa Bežanijske kose je prebačen na Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije (od tada je na kisiku koji njegovim plućima pomaže da se oporave) zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena - napisala je ona.

U daljem tekstu navodi da su Jovanoviću prenijete poruke podrške iz zemlje, regiona, drugih kontinenata.

- On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: "Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!" Čedina Jela" - zaključila je ona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.