open-navfaktor-logo
search
Srbijasnka teniserka
Oglasila se Nina Stojanović, prvi put nakon što je Đoković odustao od borbe za olimpijsku bronzu
Srbijanska teniserka Nina Stojanović je u paru sa Novakom Đokovićem stigla do borbe za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, no nije ni dobila priliku da izađe na teren.
04.08.2021. u 18:14
get url
text

Prvi teniser svijeta nakon nije bio u stanju da se bori za bronzu u dublu nakon poraza u singl meču.

Stojanović se nakon toga nije oglašavala, sve do danas, kada je na Instagramu objavila zajedničku sliku nje i Novaka iz mlađih dana.

- Samo ja mogu znati kako sam se osjećala kad sam saznala da neću imati priliku igrati najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri i meč za olimpijsku medalju. Također, prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i donio mi puno sreće. Želim reći da sam zahvalna što sam tu među svim najboljim sportistima svijeta. I bila mi je čast i privilegija igrati s najboljim u historiji našeg sporta za našu želju. Hvala svima na porukama podrške - napisala je Stojanović, 92. tenisačica svijeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Ubrzo se oglasio i glavni "krivac" što je Stojanović ostala bez prilike da osvoji olimpijsku medalju.

- Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali me to čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za tri godine - napisao je Đoković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.