open-navfaktor-logo
search
Kvalifikacije za EURO
Određena cijena: Počinje prodaja ulaznica za meč BiH - Lihtenštajn
Jedna osoba može kupiti po dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta
26.08.2019. u 16:26
get url
text

U sklopu kvalifikacija za EURO 2020, reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoju narednu utakmicu odigrati 5. septembra sa reprezentacijom Lihtenštajna na stadionu Bilino Polje u Zenici. N/FSBiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme za ovaj meč, koje su uključivale plan prodaje i distribuciju ulaznica.

Cijene ulaznica za utakmicu u Zenici su: Zapad 40 KM, Istok 30 KM, Sjever i Jug 20 KM. Prodaja će se, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA, vršiti na sljedeći način:

Prodaja ulaznica u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije Centrotrans

N/FSBiH je prema utvrđenim pravilima, a kako bi omogućili većem broju naših navijača da posmatraju narednu kvalifikacionu utakmicu i spriječio eventualnu manipulaciju ulaznicama, ustanovio principe koji će biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica, i to:

- Jedna osoba može kupiti po dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta);
- Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena;
- Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica;
- Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotransa“, prema spisku koji će blagovremeno biti objavljen putem sredstava informisanja;
- N/FSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.
- N/FSBiH je prodajom u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije Centrotransa učinio dostupnu kupovinu ulaznica svim svojim vjernim navijačima.

Prodaja ulaznica počinje sutra u 12  sati.

- Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i osvjedočene prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje. N/FSBiH je shodno važećim standardima FIFA/UEFA instalirao nove elektronske brojače sa elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona, te bi nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu - saopćeno je iz Fudbalskog saveza BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.