open-navfaktor-logo
search
SDA Mostar
Odgovor Faruku Ćupini: Neka građani Mostara donesu zaključak
Vijest, koju je  nakon tvrdnji Fahrudina Radončića da je SDA Mostar "poklonila", objelodanila SDA Mostara, izazvala je lavinu komentara, a oglasio se, demantirajući te navode, i prozvani Faruk Ćupina, jedna od SBB-ovih vedeta
28.08.2018. u 13:34
get url
text

Da Ćupina ne govori istinu, najbolje pokazuju faksimili, koje je u saopćenju za javnost predočio Gradski odbor SDA Mostar. U saoćenju još piše:

- Pošto ste se javno oglasili poslije našeg saopštenja sa navodnim dokazima, čime pokušavate pobiti  naše tvrdnje o vašoj sudskoj nagodbi sa Gradom Mostarom, ne želeći ulaziti u dalju polemiku i dokazivati ko je u pravu, samo predočavamo kao dokaz sudsku nagodbu, pa neka  građani Mostara donesu svoj zaključak.

{$galerijaFotografija}

Žao nam je što nismo u samom početku izbora gradonačelnika prepoznali da ste Vi najslabija karika, imajući u vidu  da jedino Vi niste bili u Mostaru od svih vijećnika SDA tokom agresije HVO-a i HV na Mostar.

Ko je proveo rat u Mostaru, posebno onaj ko je doživio sve torture i patnje, nikada ne bi mogao glasati za kandidata iz reda HDZ-a, bez predhodnog političkog dogovora, kojeg u ovom slučaju nije bilo.

Zapisnici-Mostar - Faruk Ćupina
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.