navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ikona stila

Od pristupačne Zare, do paprenog Guccija: Vojvotkinja ne mari šta piše na etiketi, nosi ono što joj se svidi

Dok su Britanci suočeni s drugom izolacijom, Kate Middleton trudi se održavati kontakt s građanima putem online razgovora, naravno uvijek dotjerana kako smo je i navikli viđati.

Objavljeno: 30.11.2020. u 10:55
get url
text

Vojvotkinja od Cambridgea nedavno se javnosti obratila videozapisom snimljenim iz svog ureda u Kensingtonskoj palati, predstavivši im rezultate provedene ankete među Britancima na temu odgoja djece mlađe od pet godina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Istraživanje je podržala Kraljevska organizacija vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, a učestvovalo je više od pola miliona ljudi.

Tridesetosmogodišnja vojvotkinja izazvala je veliku pažnju pristupačnim stajlingom pokazavši elegantni bijeli sako brenda Zara, ispod kojeg je odjenula crnu majicu.

Iako su posljednjih sezona predimenzionirani sakoi "must have" među trendsetericama, lijepa vojvotkinja pridržava se nešto klasičnijih, strukiranih sakoa koji prate liniju tijela.

Sličan poslovni stajling Kate je i nedavno nosila. Iz vlastitog dnevnog boravka u Kensingtonskoj palati Middleton se obratila javnosti u ružičastoj vesti koju je nosila ispod crnog modela sakoa s potpisom high street brenda Massimo Dutti, a navedeno izdanje i ovog puta začinila je zlatnom ogrlicom s potpisom britanskog draguljara Alexa Monroea.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Da sve što odjene britanska miljenica doživi poseban odjek u javnosti već je dobro poznata činjenica, a nakon niza izdanja u znaku sakoa i vesti s potpisom pristupačnih high street brendova, vojvotkinja od Cambridgea iskazala je svoju ženstvenu stranu u svilenoj bluzi s mašnom poznate italijanske modne kuće Gucci.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)