open-navfaktor-logo
search
Stravičan zločin
Objavljen snimak otmice: Dvojica Indijaca otela djevojčicu, silovali je i obezglavili
Rinku i njegov prijatelj Kailash, obojica u 30-im godinama, navodno su rekli policiji da su silovali djevojčicu cijeli dan, a zatim su je zadavili jer nije prestajala plakati
02.08.2019. u 09:32
get url
text
Dvojica muškaraca otela djevojčicu
Dvojica muškaraca otela djevojčicu

Objavljen je snimak otmice trogodišnje djevojčice, koja je oteta na željezničkoj stanici u Indiji dok je spavala. Nju su zatim dvojica muškaraca silovala te obezglavila.

Djevojčicu, koja je spavala kraj majke na željezničkoj stanici Tatangar, uzeo je muškarac u majici i šorcu. Nakon što se probudila i shvatila da je njena kćerka nestala, majka je pozvala policiju, sumnjajući da je djevojčicu oteo njen partner.

Policiji je kazala da je napustila muža i otputovala u Jamshedpur sa svojim novim partnerom. Policija je kasnije pronašla tijelo djevojčice, ali glavu nisu uspjeli pronaći, piše Daily Mail.

Trojica muškaraca, uključujući i dvojicu koji se sumnjiče da su silovali i ubili djevojčicu, uhapšeni su. Rinku Sahu, jedan od navodnih ubica, nedavno je izašao iz zatvora u kojem je boravio zbog otmice i pokušaja ubistva djevojčice.

Rinku i njegov prijatelj Kailash, obojica u 30-im godinama, navodno su rekli policiji da su silovali djevojčicu cijeli dan, a zatim su je zadavili jer nije prestajala plakati. Policija je također uhapsila i Monua Mandala, koji je na stanici bio u društvu njene majke. On je predmet istrage zbog moguće umiješanosti u trgovinu djecom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.