open-navfaktor-logo
search
U kinima u junu
Objavljen prvi trailer za komediju "The King of Staten Island"
Universal Pictures je objavio prvi trailer za nadolazeću komediju "The King of Staten Island", koju je režirao Judd Apatow, a čiji scenarij potpisuju Apatow, Davie Sirus i Pete Davidson.
10.05.2020. u 11:05
get url
text
Pete Davidson

Scott (Davidson) je imao problema sa odrastanjem, još od kada mu je preminuo otac. Sada je u sredini 20-ih godina, nije ostvario mnogo toga u životu, a želi postati majstor za tetovaže. Dok njegova ambiciozna mlađa sestra (Maude Apatow) odlazi na fakultet, Scott nastavlja živjeti sa majkom (Marisa Tomei) i dane provodi pušeći marihuanu, družeći se sa momcima iz kvarta Oscarom (Ricky Velez), Igorom (Moises Arisas) i Richijem (Lou Wilson), te stupa u tajnu vezu sa prijateljicom iz djetinjstva Kelsey (Bel Powley).

Ali kada njega majka počne izlaziti sa vatrogascem Rayjom (Bill Burr), to pokreće niz događaja koji će primorati Scotta da se suoči sa tugom zbog gubitka oca i nastavi dalje sa životom.

U filmu još glume Steve Buscemi kao Papa, stariji vatrogasac koji se brine o Scottu, te Pamela Adlon kao Rayjeva bivša supruga Gina.

Film bi se u kinima trebao pojaviti 12. juna.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.