Nastavak hit filma

Objavljen novi trailer za animirani film "Frozen 2"

Objavljeno: 12.06.2019. u 08:54

Sestre moraju otputovati u nepoznato kako bi otkrile porijklo Elsinih čarobnih moći jer ih prijateljski trolovi upozoravaju na opasnost koja ih čeka

Objavljen je novi trailer za film "Frozen 2". Radi se o dugo očekivanom nastavku Disneyjevog animiranog hita, u kojem ćemo svjedočiti novim avanturama Else i Anne.

Sestre moraju otputovati u nepoznato kako bi otkrile porijklo Elsinih čarobnih moći jer ih prijateljski trolovi upozoravaju na opasnost koja ih čeka.

- Idite na sjever, preko začaranih zemalja i u nepoznato. Ali budite pažljive. Uvijek smo se plašili da su Elsine moći previše za ovaj svijet. Sada se moramo nadati da su dovoljne - objašnjava vođa trolova.

Drugi dio hit filma bit će objavljen u 22. novembra, šest godina nakon objavljivanja prvog filma, koji je na kino blagajnama zaradio 1,276 milijardi dolara.

Glasove likovima u filmu su posudili Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gadom i Jonathan Groff.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije