open-navfaktor-logo
search
Trenerske reakcije
Oba trenera zadovoljna bodom, Jagodić objasnio zašto je Borac ostao bez punog plijena
Pogodak Ivana Ikića u 90. minuti utakmice 16. kola Premijer lige BiH između Borac i Širokog Brijega za konačnih 1:1 pokvario je maksimalan učinak koji su Banjalučani imali na domaćem terenu do ovog kola.
28.11.2020. u 19:14
get url
text

Trener gostujućeg sastava Toni Karačić kazao je kako je zadovoljan osvojeni bodom.

VEZANI TEKST - Ikić kaznio promašaje Borca, Miškić briljirao na golu Širokobriježana

- Za nas je ovaj bod dobar, Borac je bio na otvaranju bolji, postigli su gol. U drugom poluvremenu mogu biti djelimično zadovoljan našom igrom, na kraju smo postigli gol. Bod nam sigurno puno znači - rekao je Karačić nakon utakmice u izjavi za Arena Sport.

Nakon četvrtog ovosezonskog remija Širokobriježani naredni meč igraju već u utorak kada im u goste stiže Sloboda koja je danas odigrala 0:0 sa Zrinjskim.

Karačićev kolega na klupi Borca Vlado Jagodić nakon susreta kazao je čime nije bio zadovoljan, a to je bilo očito svima koji su gledali meč. Promašilli su domaći fudbaleri veliki broj prilika.

- U najgore vrijeme smo primili gol. Za ovakvu utakmicu smo promašili mnogo šansi. Drugi gol je trebao da riješi sve. Ne smijemo dozvoliti ovo na kraju, nismo izblokirali ono što smo trebali da izblokirano. To je fudbal, desi se. Širokom se isplatila ustrajnost. Pokazali smo tu slabost, ali ne mogu biti nezadovoljan ni bodom. Morat ćemo popraviti na gostovanju ovo što smo izgubili ovdje poručio je Jagodić u izjavi nakon susreta.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.