open-navfaktor-logo
search
Demantovali medije
O Cristianu Ronaldu se oglasio Fudbalski savez Portugala
Portugalski mediji jutros su objavili da je Cristiano Ronaldo nezadovoljan statusom u reprezentaciji i da želi napustiti kamp nacionalnog tima u Kataru.
08.12.2022. u 12:43
get url
text

Jedan od najboljih fudbalera današnjice ostao je na klupi u meču osmine finala protiv Švicarske, a Record je objavio kako je Ronaldo ljut na selektora Fernanda Santosa.

Ipak, sada je stigao demantij iz Fudbalskog saveza Portugala (FPF).

- FPF pojašnjava da kapiten reprezentacije Cristiano Ronaldo niti u jednom trenutku nije prijetio da će napustiti reprezentaciju tokom kampa u Kataru.

VEZANI TEKST - Cristiano Ronaldo zaprijetio napuštanjem reprezentacije Portugala

Cristiano Ronaldo svakim danom u službi reprezentacije i države gradi jedinstveni staž koji se mora poštovati i koji svjedoči o neupitnoj predanosti reprezentaciji.

Uzgred, stepen posvećenosti igrača s najviše nastupa za Portugal ponovno se pokazao, ako treba, u pobjedi protiv Švicarske, u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Reprezentacija, igrači, treneri i FPF struktura je, kao što je bila od prvog dana, potpuno predana i entuzijastična u izgradnji onoga što zemlja želi, a to je da Portugal ostvari najbolji rezultat ikad na Svjetskom prvenstvu - saopćeno je iz Fudbalskog saveza Portugala.

Portugal će u četvrtfinalu Mundijala igrati protiv Maroka, koji je senzacionalno u osmini finala eliminisao Španiju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.