open-navfaktor-logo
search
Staro rivalstvo
Nurmagomedov ponovo na meti uvreda McGregora: Irac objavio gadost, pa obrisao
Neporaženi prvak UFC-a u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov, koji već neko vrijeme uživa u čarima penzije, i dalje je jedna od glavnih meta uvreda irskog borca Conora McGregora.
06.08.2021. u 15:44
get url
text

Sada već bivši prvak UFC-a u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov i dalje je jedna od glavnih meta uvreda irskog borca Conora McGregora.

Dagestanac je nedavno poručio kako je McGregor "zao" nakon što je na Twitteru vrijeđao njegovog preminulog oca.

Glavni okidač za nova prepucavanja bila je objava Nurmagomedova "dobro uvijek pobijedi zlo", nakon posljednje poraza McGregora od Dustina Poiriera.

Bivši prvak UFC-a gostujući u emisiji Mikea Tysona, u kojoj je bio i Henry Cejudo, još jednom se dotakao rivalstva i odnosa sa McGregorom, i nazvao ga "prljavim".

- Samo zlo može tako govoriti o mom ocu, supruzi, djeci, religiji - ispričao je Khabib, te dodao:

- Ako ste normalan čovjek nikada neće pričati o tim stvarima. Mislim da je to napisao kada je popio malo previše. Već narednog dana je izbrisao svoj tvit. Kada se vrati u normalu onda sebi kaže "jao, vidi šta sam učinio", a potom obriše objavu. To radi sve vrijeme.

Čudne objave irskog borca nastavljene su i nakon gostovanja Nurmagomedova u Tysonovoj emisiji.

- Želim pojesti njegovu djecu. Kada ih je ustvari posljednji put i vidio? Svoju suprugu? Majku? - napisao je McGregor, a potom obrisao i ovaj tvit.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.