open-navfaktor-logo
search
Bosanska zvijer
Nurkić u "ulozi" prodavača nakita sportistima i reperima, odlično se snašao
Iako se njegov povratak na teren predviđa tek početkom 2020. godine, reprezentativac BiH Jusuf Nurkić uvijek je uz parket kao podrška svojim saigračima
19.12.2019. u 08:34
get url
text

Portland Trail Blazersi protekle noći upisali su 12. ovosezonsku pobjedu. Predvođena Damianom Lillardom i CJ McCollumom ekipa iz Rip Cityja je na svom parketu sa 122:112 savladala Golden State Warriorse.

Iako se njegov povratak na teren predviđa tek početkom 2020. godine, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić uvijek je uz parket kao podrška svojim saigračima.

Tako je bilo i sinoć, a uz Nurkića je na klupi sjedio Zach Collins, koji je zbog povrede također van rostera Trail Blazersa.

Yahoo Sports je na svom zvaničnom Twitter profilu objavio zajedničku fotografiju dvojice košarkaša Portlanda, a svoje pratioce pitali su "Šta je njihov posao?" pod naznakom da mogu slati samo pogrešne odgovore.

Ubrzo se javio košarkaš Los Angeles Lakersa Kyle Kuzma napisavši da je Zach prodavač osiguranja za auto, dok Nurkić prodaje nakit sportistima i reperima.

Nurkiću nije trebalo dugo da odgovori na ovo.

- Javi mi kakav lanac sa dijamantima želiš... Za tebe imam posebnu cijenu - napisao je Nurkić, a nedugo zatim objavio i zajedničku fotografiju sa Collinsom opisavši je sa "dvojica najzgodnijih velikih u igri".

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.