open-navfaktor-logo
search
Prepucavanja ne prestaju
Nurkić Konakoviću odgovorio stihovima: Dino il' Dinokio, više nije važno...
Iako je u petak na svojoj zvaničnoj Facebook stranici Elmedin Konaković poručio kako će objaviti tek jedan važan detalj vezan za Jusufa Nurkića, nakon što je centar Portlanda njega i Žarka Vujovića prozvao u emisiji na BHT1 "Konačno petak", uslijedili su novi komentari bivšeg predsjednika KSBiH na društvenim mrežama.
29.11.2020. u 08:38
get url
text

VEZANI TEKST - Prepucavanje u pogrešno vrijeme: Konaković odgovorio Nurkiću i otkrio jedan važan detalj

- U tuzlanskoj Slobodi su mi kazali da nisam dovoljno talentovan, Žarko Vujović je rekao da se posvetim školi i knjigama i to bi bilo bolje. On je tada vodio taj klub. Onda sam pokušao u Sarajevu, tadašnji predsjednik kluba Bosna je bio Dino Konaković, i on je na neki način rekao da imaju bolji od mene i da nisam za to - rekao je Nurkić.

Nekadašnji direktor KK Bosna nikako ne može da se pomiri s onim što je Nurkić rekao prilikom gostovanja u emisiji.

- Hoće Juka (Jusuf Nurkić op.a.) da kaže da je u KK Bosni odlučivao predsjednik ko će od igrača igrati. Neni Markoviću, Zdovcu, Bajramoviću da neko bira igrače? Samiru Avdiću sportskom direktoru? Precjenjujete me realno - poručio je Konaković u jednom od komentara na društvenim mrežama.

- Nikada u KK Bosna niko osim trenera nije odlučivao ko je dobar, a ko ne. Nurkića menadžer nikada nije ni ponudio Bosni, to je notorna laž. Taj menadžer je iz BiH u Sloveniju u tom periodu odveo mnogo igrača, Nurkić je jedan od njih - naveo je Konaković.

Ni Nurkić nije ostao dužan na sve komentare, a Konakoviću je odgovorio putem Storyja svoje Facebook stranice.

- Dino il' Dinokio, više nije važno. Al' jedno je jasno, oko njega sve je lažno - napisao je Nurkić, te dodao:

- Ja sam ipak zahvalan za sva omalovažavanja jer su me napravili boljim čovjekom i vrhunskim sportistom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.