open-navfaktor-logo
search
Zanimljivi komentari
Nurkić dominirao na Facebooku dok su Zmajevi razbijali Grčku
Oslabljeni, bez rezultatskog imperativa, ali očito izuzetno motivisani košarkaški reprezentativci BiH danas su pružili odličnu partiju protiv Grčke koju su savladali sa 84:69.
20.02.2021. u 22:40
get url
text

Susret u kojem su izabranici selektora Vedrana Bosnića, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, pratio je i njihov reprezentativni kolega "preko okeana" Jusuf Nurkić.

Centar Portland Trail Blazersa koji se oporavlja od povrede zgloba desne ruke "prokomentarisao" je nekoliko situacija iz igre našeg tima, a njegovi su se statusi očito dopali svima koji prate njegovu zvaničnu Facebook stranicu.

- Sujo #22 - bio je prvi u nizu Nurkićevih kometara koji se očito odnosio na Sulejmanovića odličnu utakmicu, u kojoj je pogodio četiri od pet šuteva za tri poena.

Nurkiće je bočito bio impresioniran i fantastičnim zakucavanjem Amara Gegića, a sve je "ispratio" uz komenatar "AirGega", dok je nakon što je Kamenjaš "zdrobio" loptu kroz obruč Grčke napisao "Kameniiii".

Podsjećanja radi, Nurkić je tokom prošlog "balona" imao želju da igra u mečevima protiv Bugarske i Latvije, no jasna NBA pravila mu to nisu dozvolila.

Ipak, Nurkić se pojavio na okupljanju naše selekcije kako bi posjetio svoje reprezentativne kolege i stručni štab i tako im dao podršku za dvije važne pobjede koje su koasnije ostvarili.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.