open-navfaktor-logo
search
Defanzivac Malmoa
Novopečeni Zmaj progovorio o očevom potezu, Ahmedhodžiću starijem ovo se neće svidjeti
Otac novopečenog reprezentativac Bosne i Hercegovine i stopera Malmoa Anela Ahmedhožića žestoko je na društvenim mrežama kritikovao Markusa Rosenberga, bivšeg fudbalera koji kao agent zastupa interese njegovog sina.
06.11.2020. u 18:13
get url
text

Ahmedhodžić stariji na društvenim mrežama je napisao kako bivši napadač ne radi svoj posao, te da zbog novca odvaja dijete od oca i majke, a dodao je i kako Rosenberg želi prevariti njegovog sina.

VEZANI TEKST - Otac Anela Ahmedhodžića ljut na menadžera: Želi prevariti moga sina

Nakon svega oglasio se i talentovani stoper za kojeg su u posljednjih nekoliko dana prema pisanju švedskih, engleskih i italijanskih medija interes pokazali Chelsea i Milan.

- Na startu moram reći da sam jako razočaran. Napisati takve stvari na društvenim mrežama, nazvati druge ljude idiotima, ne podržavati me... Oduvijek je bilo tako između mene i mog oca, no čini mi se da je prešao granicu - rekao je Ahmedhodžić za Kvällposten, te dodao:

- Prema njemu sam uvijek osječao ljubav, ali nikada nisam osjetio da me podržava na ispravnom putu, pogotovo ne sada kada se stvari odvijaju dobro po mene.

Anel je na kraju naglasio kako ima puno povjerenje u Rosenberga, te da mu bivši fudbaler Malmoa mnogo pomogao, kao agent, da se razvije i kao igrač i kao osoba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.