Novi trend sa crvenih tepiha: Slavne dame vole bijelo

objavljeno: 07.02.2018. u 21:53

Iako je bijela obično rezervirana za ljeto, holivudske glumice rado je biraju za pojavljivanje na crvenom tepihu tokom sezone dodjela nagrada koja upravo traje.

Tako smo u posljednjih nekoliko dana vidjeli niz bijelih kreacija u kojima su glumice zablistale na crvenim tepisima diljem SAD-a i Evrope.

Katie Holmes i Sienna Miller jučer su se pojavile na predstavljanju nove kolekcije brenda "Zimmermann," odjevene u njihove bijele haljine koje su iskombinirale uz kožne gležnjače.

Istovremeno smo u Parizu vidjeli Diane Kruger i Dakotu Johnson u bijelim izdanjima. Kruger je nosila "Monse" haljinu s dekonstruiranim sakoom na 25. ceremoniju "Trophees du Film Francais," a Johnson dugu "Prada" toaletu za premijeru svog najnovijeg filma "50 nijansi slobodniji".

S druge strane svijeta, u Californiji, u bijelim su se kreacijama pojavile dvije glumice koje su ove godine prvi put u karijeri nominirane za Oscara.

Prva je Saoirse Ronan koja je na "Annual Movies For Grownups Awards" stigla u bijeloj "Narciso Rodriguez" haljini, a druga Margot Robbie koja je zablistala u "Chanelu" na ručku ususret dodjeli Oscara.