open-navfaktor-logo
search
Kod Drežnice
Novi snimak obračuna navijača Veleža i Zrinjskog
Niko od navijača koji su učestvovali u tuči nije priveden
24.09.2018. u 10:27
get url
text

Četiri osobe povrijeđene su teže i osam lakše u sukobima navijača Veleža i Zrinjskog koji su se desili u subotu u mostarskom naselju Potoci, a potom nastaviti na magistralnom putu M-17 kod skretanja za Drežnicu, potvrđeno je jučer za Faktor iz MUP-a HNK.

- Jedna grupa je sačekala drugu u Drežnici i došlo je do tuče. Saobraćaj je privremeno bio zaustavljen, ali je sve brzo stavljeno pod kontrolu. U Hitnu pomoć u Jablanici do sada se javilo sedam ili osam povrijeđenih - kazali su iz policije.

Niko od navijača koji su učestvovali u tuči nije priveden, a novi snimak obračuna kod skretanja za Drežnicu pojavio se na Facebook grupi "Crna hronika".

Isti video je na svojoj Facebook stranici objavila navijača skupa Red Army.

- Mi nikoga ne napadamo!!! Samo uživamo i bodrimo svim srcem naš Velež, ali ko nas napadne,neka zna da će loše proći!!!!! Poslije hinjskog napada (po ko zna koji put) nultrasi mole za prekid, mi im to dopuštamo jer smo RAja najveća!!! - napisano je na Facebook stranici Red Army Mostar.

Pogledajte šta se ustvari desilo u navijačkom obračunu mostarskih grupa!! Ultrasi Mostar (Zrinjski) napravili sačekušu članovima Red Army (Velež)

Posted by CRNA Hronika BIH on Sunday, September 23, 2018
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.