open-navfaktor-logo
search
Promo
Novi Renault CAPTUR proglašen za crossover godine u BiH
Renault CAPTUR zasluženo je odnijeo laskavu nagradu za crossover godine na izboru za BH auto godine održanom u Sarajevu, 27.2.2020.
28.02.2020. u 16:57
get url
text

Prva generacija Renault CAPTUR prodana je u više od 1,5 milijon primjeraka u 90 zemalja širom svijeta.

- U Renaultu nastojimo tehnologiju i inovacije učiniti dostupnima širokom krugu kupaca. To je naša priča koja prati CAPTUR od početka. To je naša budućnost -  rekao je D. Vidačković, direktor marketinga.

Počevši s novom platformom koja donosi više prostora za putnike, te s mnoštvom tehnoloških inovacija napravljen je veliki iskorak prema tome da ovaj crossover zadrži lidersku poziciju u B SUV segmentu.

 - Više prostora, više tehnologija, više osobnosti je ono što ovaj automobil čini zasluženim crossoverom godine - ističe direktor prodaje Renault vozila M. Sesar.

Svi Renault modeli već skoro dvije decenije redovito osvajaju najveći  broj zvjezdica u zahtjevnom EURO NCAP testu za sigurnost. Tako je i novi CAPTUR, naravno, osvojio maksimalnih 5 zvjezdica.

Ovaj automobil ima sve što će zadovoljiti i najzahtjevnije vlasnike, a svojom jednostavnošću kreiran je tako da pristaje svima.

Slogan ovog modela "Za sve vaše živote" priča je o ideji pravih ljudskih potreba i onih pravih vrijednosti, a svojim izgledom uz dašak sportske elegancije već je krenuo osvajati srca mnogih.

Isprobajte ga i vi i oduševite se!

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.