open-navfaktor-logo
search
Trijumf Olimpika
Novi neuspjeh Želje: Amar Osim nezadovoljan suđenjem, ni riječi o ostavci
Fudbaleri Željezničar doživjeli su novi neuspjeh. Plavi su na Grbavici poraženi od Olimpika i takmu umaljili šanse da izbori plasman u Evropu.
15.03.2021. u 19:25
get url
text

O tituli, vjerovatno ne razmišljaju ni najoptimističniji navijači Plavih. Istina, nije Željo danas igrao loše, ali je oštećen zbog kardinalnih sudijskih grešaka.

- Neke odluke sudije mi nisu najjasnije. Već postaje malo simptomatično. Na istoj utakmici dvije, tri situacije da sudija ne vidi, pogriješi ili se nama učini, što baš nije tako, te dosudi drugačije… - kazao je Osim za Moja TV nakon utakmice, naglasivši kako "jednostavno ne ide", ali nije pomenuo eventualni odlazak sa klupe Plavih:

- Čitavu takmicu smo napadali, imali dominaciju. Uspjeli smo u jeku ofanzive napraviti grešku koju je protivnik iskoristio. Čestitam Olimpiku, koji se borio. Treba nastaviti raditi i nadati se da će se okrenuti - naglasio je trener Željezničara.

Slavko Petrović, trener Olimpika, imao je zanimljivo izlaganje nakon meča.

- Možda malo čudno zvuči, ali nisam zadovoljan. Jesam rezultatom, ali ne prezentacijom i igrom. Sa suviše respekta smo ušli u utakmicu, ali ovo su jako bitna tri boda u borbi za opstanak - rekao je Petrović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.