Tradicionalna receptura

Novi koncept emisije Iz bakine kuhinje: Baka preuzela kontrolu

Objavljeno: 09.11.2018. u 14:06

Privatno imam mali muzej starinskih stvari i sve se savršeno uklopilo u ovu emisiju što ćete moći vidjeti već u subotu - kaže nam Azra Barakovac, nana koja je i voditeljica i kuharica u emisiji

Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih jela ili slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, pite, pihtije, uštipci, juhe, ćevapi, kompoti...Baka/nana Azra pokazat će vam riznicu slatkih i slanih delicija iz cijele BiH koje će mnoge odvesti u djetinjstvo.

Bez obzira na to jesu li vaše nane ili bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas emisija uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih jela po tradicionalnim recepturama.

- Cilj mi je da sačuvam od zaborava starinska jela i običaje i zato mi je ova emisija pravi izazov. Privatno imam mali muzej starinskih stvari i sve se savršeno uklopilo u ovu emisiju što ćete moći vidjeti već u subotu - kaže nam Azra Barakovac, nana koja je i voditeljica i kuharica u emisiji.

U narednih nekoliko emisija u fokus dolaze jesenske namirnice kesten i tikva.

- Kesten nije samo sredstvo za grijanje ruku na trgovima metropola, on se može iskoristiti za spravljanje slanih i slatkih jela koja su vrlo jednostavna za pripremu, a ukusna - kaže Azra.

Subotom u 16.30 sati u programu OBN-a uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati!

Izvor:   Faktor/Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije