Vučić, koji odnedavno aktivno koristi mrežu TikTok, objavio je spot u kojem obilazi autoput hvaleći uspjehe stranke čiji je donedavno bio predsjednik. No na početku tog spota, šef susjedne države uključuje radio i počinje da igra uz dio pjesme "Parapapapa", za koji korisnici društvenih mreža navode da je u pitanju onomatopeja, tačnije oponašanje pucanja na policiju, piše Nova.rs.

U pitanju je pjesma koja je u Brazilu zabranjena upravo iz razloga što promovira nasilje nad snagama reda i zakona. Pjesma je postala veoma popularna u toj zemlji zahvaljujući filmu Elitna jedinica (Elite Squad).

Govori o specijalnoj jedinici policije koja svakodnevno upada u favele kako bi hapsila narko dilere, ali i o oružju koje je popularno među dilerima, kao i o sukobima između dilera i policije.

Pjesmu izvode MC Sidinjo i MC Doka, dvoje pratilaca proibidao stila koji je zakonski zabranjen zbog veličanja kriminalnih aktivnosti.

Stoga ova pjesma, uprkos popularnosti, nikad nije puštana na brazilskim radio-stanicama, dok je nakon dvije sedmice izbačena i s filmskog kompakt-diska.

Pitanje je je li ili nije Vučić uopće znao išta o pjesmi koju pjevuši.