open-navfaktor-logo
search
Izjava u Sinju
Novi gaf hrvatske predsjednice: Nerođenu djecu vodila je u Knin i Vukovar
Ona je odgovarala svom protukandidatu Zoranu Milanoviću, koji ju je prozvao rekavši da kao ministrica u vladi Ive Sanadera nije bila u Vukovaru
08.12.2019. u 21:06
get url
text
get url
text

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je u sklopu predizborne kampanje u utrci za novi mandat boravila u Sinju, a tamo je izjavila nešto što ponovo baca sjenu na njene predstave o onome što se dogodilo u prošlosti.

Ona je odgovarala svom protukandidatu Zoranu Milanoviću, koji ju je prozvao rekavši da kao ministrica u vladi Ive Sanadera nije bila u Vukovaru.

- Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Netom nakon oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, i u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju djecu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvijek odlaziti i u Knin i u Vukovar - poručila je predsjednica Hrvatske javlja N1.

Mirna reintegracija Podunavlja završila je 1998. godine, a predsjednica ima dvoje djece koja tada nisu bila ni rođena. Njezina kćerka Katarina rođena je 3.  aprila 2001. godine, dok je sin Luka rođen 2003. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.