navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Objavljen trailer

Novi film Jennifer Aniston: Ona je kraljica ljepote i majka debeljuce

Ovaj film čini se naprednim i različitim jer Willowdean niti u jednom trenutku ne izražava mržnju ili prijezir prema vlastitom tijelu. Ne osjeća potrebu da izgubi na težini ili promijeni izgled na bilo koji drugi način prije nego što se priključi takmičenju

Objavljeno: 15.11.2018. u 16:23
get url
text

Novi film Jennifer Aniston - "Dumplin" stiže na Netflix 7. decembra, a prvi trailer objavljen je u srijedu.

Film se temelji na romanu Julie Murphy iz 2015. godine. To je priča o plus-size djevojci Willowdean Dickson (Danielle Macdonald), čija je mama (Jennifer Aniston) bivša kraljica ljepote i slavna osoba u njihovoj zajednici, koja je ujedno i dio lokalnog izbora ljepote.

Willowdean, koju njena majka od milja zove dumplin (knedla), dosade arhaični standardi ljepote koje sa sobom nose izbori poput onog u njenom gradu, zbog čega se i sama odluči prijaviti na takmičenje i na taj način poslati poruku mrziteljima.

U tome joj pomaže najbolja prijateljica Ellen (Odeya Rush).

Ovaj film čini se naprednim i različitim jer, barem kada je u pitanju trailer, Willowdean niti u jednom trenutku ne izražava mržnju ili prijezir prema vlastitom tijelu. Ne osjeća potrebu da izgubi na težini ili promijeni izgled na bilo koji drugi način prije nego što se priključi takmičenju.

Naprotiv, ona zna da je problem u uskom pogledu na ljepotu koji ljudi imaju, a ne u njoj, i to je ono što želi promijeniti.