open-navfaktor-logo
search
Navijačko ludilo
Nova promjena termina Superclasica, stigao i ultimatum FIFA-e
Posljednje informacije koje stižu iz Argentine kažu da fudbaleri neće krenuti s centra prije 23.15 sati, mada je i to pod upitnikom
24.11.2018. u 22:18
get url
text

Situacija u Buenos Airesu, gdje je večeras od 21 sat trebao početi revanš-meč Copa Libertadores uzmeđu River Platea i Boca Juniora, mijenja se iz minute u minut.

Iako je početak susret umjesto u 21 sat bio odložen na 22 sata, jasno je da utakmica između ljutih gradskih rivala iz Buenos Airesa neće početi ni u ovom terminu.

Posljednje informacije koje stižu iz Argentine kažu da fudbaleri neće krenuti s centra prije 23.15 sati, mada je i to pod upitnikom.

Bocini igrači su službenike CONMEBOL-a istjerali iz svlačionica i ne žele da igraju jer su povrijeđeni tokom napada navijača Rivera na njihov autobus, ali dobili su upozorenje.

Trener Rivera čak je molio da se utakmica odgodi za sutra, ali organizatori prijete da se mora igrati večeras, a navodno je i predsjednik FIFA-e Gianni Infantino katao kako se susret mora odigrati večera, u suprotnom će trofej pripasti River Plateu.

U nastavku pogledajte kako je napadnut autobus sa fudbalerima Boce:

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.