open-navfaktor-logo
search
Priče jesen/zima
Nova kolekcija Deichmanna ispunjena najpoželjnijim jesenjim trendovima i optimizmom
U Sarajevu je 3. oktobara u prelijepom ambijentu prvog kafe restorana s prirodnim ambijentom - Mona Seraa, ekskluzivno pred više od 50 predstavnika najutjecajnijih medija, modnih influenserica i blogerica u BiH predstavljena nova kolekcija obuće i asesoara za jesen/zimu 2022, koju ove sezone potpisuje Deichmann ambasadorica - Sara Jo. 
04.10.2022. u 14:50
get url
text
Deichmann

Nove cipele u trenutnoj Deichamann kolekciji pravi su must have i nalaze se u samouvjerenoj priči nove modne kampanje pod nazivom Love the shoe. Love the price! Hrabar i moderan potpis nove kampanje, najveće evropske maloprodajne kompanije cipela, kombinira pripovijedanje s modom, pretvarajući brend i proizvode u duge teme za razgovor. Radi se o vrhunskim brendovima i modelima po nenadmašnim cijenama – što predstavlja neodoljivu kombinaciju!

{$galerijaFotografija}

U ovom prelaznom periodu, u Deichmannu odaberite savršene trendy tene, a uz dobre loaferice olakšajte jutarnje pripreme za izlazak - one su prevazišle sve vrste stilova, pa ih preferiraju kako mlade djevojke, a tako i starije dame… Odgovorite izazovima svakodnevnice i pronađite sjajne štikle u novoj kolekciji, jer ove jeseni Deichmann je pripremio različite modele, od jednostavnih crnih štikli savršene siluete, pa sve do zanimljivih kožnih cipela s brojnim detaljima. Gležnjače su i ovog puta apsolutni hit. 

Za hladne jesenje i zimske dane potražite veliki izbor čizama različitih boja i dezena… Jesenji trendovi jednako su efektni i neodoljivi, puni noviteta, hrabrog dizajna, detalja poput nitni, prirodne kože i mnogo ljubavi i strasti za modom u svakom njenom obliku… 

Sve to publika je mogla vidjeti na upriličenoj reviji koju su nosili atraktivni modeli.

Prisutnim na sarajevskom Deichmann brunchu obratila se i ambasadorica nove kolekcije, Sara Jo.

- Dugo godina se bavim javnim poslom i moj tim i ja smo uvijek pažljivo birali s kim ćemo ostvariti saradnju, birali smo brendove koji su bliski mom stilu i navikama. Zaista, nikada ne bih radila s brendom – koji ne bih nosila. Sretna sam što sam počela saradnju s Deichmannom – kojeg mnogo volim, upravo s jesenjom kolekcijom. Uživam kada je moda u pitanju, a jesenje kolekcije posebno volim, jer sam jesenje dijete, rođena sam u oktobru… Moram vam priznati da se uvijek bolje snalazim, kada je u pitanju oblačenje s više slojeva - nego manje… Posebno volim čizmice, jer one upotpune svaku odjevnu kombinaciju… Odlično idu uz džins, suknju, odijelo… Iz nove Deichmann kolekcije posebno mi se dopadaju crne čizme, koje sam pronašla i u bijeloj boji – često ih kombiniram uz svoje stajlinge. Nova Deichmann kolekcija posvećena je svima, jer, zaista svako, može pronaći nešto za sebe i mislim da je upravo to ljepota ove kolekcije. Beskrajno  sam sretna - što smo nakon Beograda došli u Sarajevo da podržimo i predstavimo novu Deichmann kolekciju.

Deichmann brunch, koji se već tradicionalno održava svake godine u sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima, postao je sinonim za jedinstven modni događaj, koji okuplja predstavnike medija, novinare, urednike, modne blogere i modnu elitu BiH. Tako su prisutni u prekrasnom ambijentu Mona Serre, uživali u jedinstvenom modnom događaju, ukusnim delicijama, DJ-ingu - sjajne Forore, te mnogobrojnim iznenađenjima i vrijednim poklonima.

Novi modeli iz kolekcije jesen/zima 2022. dostupni su u Deichmann trgovinama širom BiH.

#JerVolimoCipele

Volimo Deichmann!

Deisnmann, 04.10.2022
1 od 8
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.