navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Brojne reakcije

Nova greška u "Igri Prijestolja": Liku "narasla" odsječena šaka

Jaime Lannister, jedan od glavnih likova u seriji, ostao je bez šake već u trećoj sezoni, a potom su mu izradili "zlatnu" šaku po kojoj je postao prepoznatljiv

Objavljeno: 14.05.2019. u 11:15
get url
text

Ostala je još samo jedna epizoda "Igre prijestolja", jedne od najgledanijih serija svih vremena. Posljednja sezona "počastila" je gledatelje s više gafova, a sada cijeli internet bruji o zadnjoj greški uočenoj u petoj epizodi koja je jučer prikazana.

Jaime Lannister, jedan od glavnih likova u seriji, ostao je bez šake već u trećoj sezoni, a potom su mu izradili "zlatnu" šaku po kojoj je postao prepoznatljiv. Ipak, šaka mu je odjednom "narasla", barem tako pokazuje promo fotografija pete epizode.

Riječ je o sceni u kojoj Jaime dođe u Grudobran kod svoje sestre, ali i ljubavnice, Cersei Lannister. Zagrljaj je "pao" čim su se ugledali, a Jamie je stavio ruku na sestrina leđa.

Iako smo u epizodi vidjeli zlatnu šaku, na promo slici Jaime je imao onu pravu, što je izazvalo hrpu reakcija na internetu.

"Kao da nam je bio potreban još jedan dokaz", "Izgleda da je Starbucks šoljica bila tek početak", "Sada je Jamieju šaka magično narasla", samo su neki od komentara fanova. Mnogi od njih tvrde kako su kreatori serije David Benioff (48) i D. B. Weiss (48) neoprezni u "Igri prijestolja".

Podsjetimo, fanovi nisu bili uskraćeni za gaf ni u prethodnoj epizodi, nakon koje se pričalo samo o jednom - Starbucks šoljici koja je nekako uspjela završiti u kadru najiščekivanije serije godine.

Gledatelji su odmah počeli nagađati je li riječ o greški, pokušaju da se još više priča o seriji ili čak reklami, a o svemu su se oglasili iz HBO-a te otkrili da je šoljica tamo završila - greškom.