Nova godina u gradu soli: Šta nude tuzlanski hoteli za najluđu noć

objavljeno: 05.12.2017. u 19:48

Tuzlanski hoteli spremili su svoje ponude za novogodišnju noć, a posjetioci mogu birati u zavisnosti od cijene i muzičkog ukusa. Kada su u pitanju cijene, minimum koji vam je potreban da biste Novu godinu dočekali u nekom od hotela je 30 maraka.

Najnoviji hotel u Tuzli "Mellain" za Novu godinu ima dvije ponude. Kako saznajemo u odjelu marketinga hotela "Mellain", goste će u Caffe baru na 20. spratu zabavljati Verena Cerovina i Adan Mulahasanović, a za 30 KM gosti će dobiti piće dobrodošlice i hladnu platu. Svečana proslava Nove godine bit će organizirana u "Mellain klubu", prisutne će zabavljati Asim Brkan, a gosti će za piće dobrodošlice i bogat švedski stol morati izdvojiti 90 KM po osobi.

Hotel "Tehnograd" u novogodišnjoj noći nudi zabavu uz Šejlu Mehanović, Almira Kalajlića, Alena Polića i Slađana Andrića. Cijena je 65 KM po osobi, a gosti će za tu cijenu dobiti hladnu platu, svečanu večeru, salatu, desert i kafu, uz napomenu da je dozvoljen unos pića. Ovaj hotel planira zabave 1. i 2. januara uz iste izvođače. Za prvu noć cijena je 20 KM, a gosti dobijaju hladnu platu, dok u drugoj noći za hladnu platu i večeru treba izdvojiti 30 KM. Obje večeri je dozvoljen unos hrane i pića.

Hotel "Tuzla" doček Nove godine organizira u četiri svoje sale, a gosti će u svakoj za uplaćeni iznos dobiti i večeru. One koji izvoje 70 KM u restoranu "Breza" zabavljat će Nesib Delibegović Nesko i orkestar Stari Grad, u Gradskoj kafani Elma Hadžić, a u Kristalnoj dvorani Muhamed Hame Nalić i band. Doček u Snack baru Bagueri goste će koštati 50 KM, a nastupat će Čiko i Vlado. U svim salama hotela "Tuzla" planirana je i repriza slavlja 1. januara uz ulaznice koje koštaju 20 KM. Zanimljivo je da će svi gosti hotela "Tuzla" moći plesati u sve četiri sale, bez obzira u kojoj su odlučili da sjede u novogišnjoj noći.