open-navfaktor-logo
search
Finansijska podrška
Nova donacija Općine Centar Psihijatrijskoj bolnici u Jagomiru
Radi se o iznosu od 5.000 KM koje je Općina Centar izdvojila iz ovogodišnjeg budžeta za sufinansiranje radova na objektima bolnice
20.11.2018. u 18:07
get url
text
Donacija Općine Centar bolnici Jagomir

U prostorijama Javne ustanove Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo u Jagomiru, potpisan je protokol o realizaciji granta ovoj javnoj ustanovi.

Radi se o iznosu od 5.000 KM koje je Općina Centar izdvojila iz ovogodišnjeg budžeta za sufinansiranje radova na objektima bolnice koji imaju za cilj stvoriti bolje uvjete boravka pacijenata u bolnici i omogućiti bolji rad osoblja.

U ime Općine Centar protokol je potpisao načelnik Nedžad Ajnadžić, dok je u ime Psihijatrijske bolnice protokol potpisao direktor Muhamed Ahmić.

Prilikom potpisivanja ovog dokumenta načelnik Ajnadžić je kazao da je ovo nastavak podrške ovoj zdravstvenoj ustanovi.

- Današnje potpisivanje protokola je samo nastavak veoma uspješne saradnje Općine Centar sa Psihijatrijskom bolnicom . Saradnja će na obostrano zadovoljstvo biti nastavljena i u budućnosti, a u skladu sa mogućnostima - istakao je Ajnadžić.

Ahmić se zahvalio na donaciji Općine Centar, te izrazio nadu da će uspješna saradnja biti nastavljena.

– Uvijek smo imali podršku Općine Centar za naše projekte i vjerujem da nema nikakvog razloga da se takva podrška ne nastavi i ubuduće. Koristim priliku da se zahvalim na današnjoj donaciji, ali i za sveukupnu saradnju - dodao je Ahmić, navodi se u saopćenju Općine Centar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.