open-navfaktor-logo
search
Trendovi za jesen
Nosit će se duga bob frizura
Frizeri ističu da dužina ove frizure, koja doseže malo iznad ramena, omogućuje da se kosa nosi raspušteno, ali u danima kada pranje kose, a ni suhi šampon nisu opcija, može se pokupiti u rep
06.09.2019. u 13:00
get url
text

French bob frizura obilježila je ljeto koje je na izmaku, a ako je suditi prema tvrdnjama svjetskih stručnjaka za uređenje kose, tokom hladnijih mjeseci u trendu će biti nešto duži, tzv, long bob.

Frizeri ističu da dužina ove frizure, koja doseže malo iznad ramena, omogućuje da se kosa nosi raspušteno, ali u danima kada pranje kose, a ni suhi šampon nisu opcija, može se pokupiti u rep, a da pramenovi sa strane ne ispadaju.

Naravno, nestašne pramenove uvijek možete učvrstiti ukosnicama, što će frizuri dati dodatnu dozu chica, jer sudeći prema dizajnerskim i high street trgovinama, ukosnice će biti hit u nadolazećim jesenskim danima.

Frizeri ističu kako je ova frizura idealna za sve one koji se prvi put odlučuju za nešto kraću kosu, kao i one kojima je ljeto donijelo ispucale vrhove, pa je ovakva frizura pravo osvježenje.

Ako nemate ideje kako stilizirati dugi bob, sa ova dva načina nikada nećete pogriješiti, jer su svevremenski.

Radi se o potpuno ravanom bobu i beach wavesu koji će nas pratiti i ove jeseni, a za njih nije potreban odlazak frizeru, jer ih možete napraviti i kod kuće.

Poznate dame poput Reese Witherspon, Celine Dion, Due Lipe, Kim Kardashian i Hailey Bieber već neko vrijeme nose long bob, a želite li i vi biti u trendu, mladenački, elegantno i profinjeno, posjetite frizera i u jesen uđite sa hit frizurom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.