navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glavna zvijezda

Nosi li išta ispod: Zaručnica Cristiana Ronalda stigla na modnu reviju u Pariz odjevena u mantil

Glavna zvijezda sinoćne modne revije Louis Vuittona u Parizu, u sklopu Sedmice mode u francuskoj prijestolnici, bila je Georgina Rodriguez, zaručnica fudbalera Cristiana Ronalda.

Objavljeno: 08.10.2020. u 20:29
get url
text

Njen dolazak na reviju nije mogao proći neprimjećeno, za što se 26-godišnja ljepotica sama pobrinula. Tog dana bila je u dobrom društvu, zajedno s glumicom Aliciom Vikander i teniserkom Venus Williams, piše Daily Mail.

Stigavši pred nedavno preuređenu robnu kuću La Samaritaine, Georgina je izašla iz automobila odjevena u blizu 10.000 KM vrijedan Louis Vuitton baloner, kojeg bi prepoznali i modne neznalice zahvaljujući desecima logotipa LV koji se nalaze na njemu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@louisvuitton #LVSS21

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Dvoredno kopčanje i kaiš stegnut u struku dodatno su istaknuli njenu figuru, posebno noge, a zaključak mnogih je kako ispod mantila nije nosila gotovo ništa.

Kako bi "razbila" kombinaciju obula je jarkocrvene lakirane salonke visokih potpetica, a u rukama nosila je popularnu Bleecker torbicu, čija je cijena oko 5.000 KM. I salonke i torbica bili su s potpisom Louis Vuittona.

Od nakita Georgina je izabrala jednostavne naušnice, zlatni sat, ali i prsten s ogromnim dijamantom za koji mnogi nagađaju kako je zaručnički.