Nokti kao na modnoj pisti: Pet trendova koje morate slijediti ovog proljeća

objavljeno: 01.03.2018. u 14:23

Sudeći prema onome što se moglo vidjeti na modnim pistama Pariza i New Yorka, ako želite biti u trendu ovog proljeća i ljeta lak na vašim noktima mora biti u sljedećim bojama.

Metalik zeleni nokti

Zelena asocira na buđenje prirode i proljeće pa će upravo ova boja biti jedna od najpopularnijih u nadolazećoj sezoni. Metalik dekorativna kozmetika trenutno je veliki trend koji će se nositi i ovog proljeća. Uz metalik make-up popularan će biti i metalik lak za nokte.

Sofisticirani bež nokti

Neutralne boje lakova za nokte i dalje su najtraženije. Jean-Paul Gaultier za proljeće 2018. predlaže sofisticirani bež lak koji će nokte uljepšati na decentan način, kao što se moglo vidjeti na Sedmici mode u Parizu.

Tamnocrveni nokti

Crveni lak za nokte ženama je najdraži, a u svoj look za proljeće 2018. ukomponirao ga je Chanel. Glamur je postignut kombiniranjem tamnocrvenog i prozirnog laka uz šljokice i metalne detalje.

Upečatljivi crni lak

Iako crni lak više povezujemo s hladnijim mjesecima u godini, Jean-Paul Gaultier vidi ga i u proljetnom i ljetnom looku. Francuski dizajner predlaže da ga kombinirate uz masivniji srebrni nakit, prstenje i narukvice, kako bi maksimalno došao do izražaja.

Prozirno s tačkicama

Ovo je trend koji će se posebno svidjeti mlađim pripadnicama ljepšeg spola. Ovakva manikura nosiva je u opuštenim dnevnim, ali i svečanijim večernjim prilikama.