open-navfaktor-logo
search
Džipom što bliže šefu
Njegov je Marijin Dvor: Ne da Memo, majka, papcima ispred...
Očito je da Haljevac ne obraća pažnju na to da li njegov automobil smeta prolaznicima ili ometa saobraćaj i kretanje pješaka
02.10.2018. u 19:15
get url
text

Sulejman Memo Haljevac, sarajevski neki kažu slikar i kandidat SBB-a BiH za Skupštinu Kantona Sarajevo, po uzoru na svog stranačkog kolegu Vedrana Mulabdića, ministra MUP-a KS, ne bira gdje će parkirati svog ljubimca na četiri točka. Tako ga je bahato "pobjednički" ostavio na trotoaru ispred kancelarije SBB-a na Marijin Dvoru u jednoj od najprometnijih sarajevskih ulica. 

Očito je da Haljevac ne obraća pažnju na to da li njegov automobil smeta prolaznicima ili ometa saobraćaj i kretanje pješaka.

 

Fahrudinov pulen Memo

Izgleda da onaj ko nije u SBB-u taj je PAPAK, tako barem kaže Fahrudinov pulen Sulejman Haljevac Memo. Vaš komentar?

Posted by SarajevoGrad on Sunday, September 23, 2018

Kako smo ranije pisali, za njegovog stranačkog kolegu i ministra Mulabdića kazne za nepropisno parkiranje su po svoj prilici nepoznanica, pa bez brige može svoj službeni "golf" ostaviti gdje god hoće.

Mulabdić, kako tvrde njegovi susjedi, svakodnevno parkira službeni automobil na trotoaru ispred svog ulaza u Odobašinoj ulici u Sarajevu i pored toga što je na tom mjestu parkiranje zabranjeno.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.