open-navfaktor-logo
search
Polufinale Mundijala
Nisu pitali za cijenu: Hercegovci otišli u Katar podržati Hrvatsku protiv Argentine
Veliko je zanimanje Hercegovaca za polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Argentine, a raste broj rezervacija i za finalnu utakmicu.
13.12.2022. u 11:22
get url
text

Navijači su uspješno jutros poletjeli charter letom kako bi podržali Vatrene u borbi za naslov prvaka svijeta. Avion je krenuo iz Splita, iako je prvobitno trebao poletjeti iz Mostara.

- Let iz Mostara prebacili smo za Split zbog velikog zanimanja navijača iz južne Dalmacije. Iz naše agencije otišlo je 29 putnika, dva su momka iz Mostara – rekli su Feni iz jedne agencije iz Međugorja.  

Ističu kako je prodano 168 aranžmana po cijeni od 1.780 eura u što je uključena i cijena ulaznice za utakmicu koja košta 390 eura.

- Putnici imaju osiguran prijevoz od aerodroma u Dohi do fan zone te do stadiona Lusail. Nakon utakmice će se uputiti na aerodrom, a za Split će krenuti oko 5 ujutro – pojasnili su.

Iz agencije navode da bi karta trebala biti i skuplja za finalnu utakmicu, za koju već sada imaju 70 predrezervacija.  

Utakmica Hrvatske i Argentine igra se večeras u 20 sati, a finale Svjetskog nogometnog prvenstva na rasporedu je u nedjelju, 18. decembra.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.