open-navfaktor-logo
search
Oduševljava izgledom
Nina Badrić smršala skoro 20 kilograma, pa otkrila kako je to uspjela
Nina Badrić oduševljava izgledom, a na društvenim mrežama ispričala je što joj je to pomoglo da smrša skoro 20 kilograma.
27.10.2022. u 14:54
get url
text

Kako je navela, pjevačica je iz svog jelovnika izbacila meso, iako je i sama bila velika ljubiteljica te namirnice, no shvatila je da nikako ne može skinuti višak kilograma koji želi, pa je to izbacila iz prehrane.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Kako je rekla, jedino s čim se zna počastiti je riba.

- Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim tim kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - napisala je na Instagramu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.