open-navfaktor-logo
search
Kao djevojčica
Nina Badrić ima novu frizuru: "Na tvoju kosu kad u jesen lišće nečujno padne"
Ako je suditi prema najnovijoj objavi na njenom Instagram profilu, Nina Badrić je objeručke prihvatila trendove koje nameće novo godišnje doba.
10.10.2020. u 08:41
get url
text

Iako smo je naviknuli gledati u ženstvenim i elegantnim izdanjima, čak i kada je na plaži, pjevačica iznova pokazuje da zna zablistati i u sportskim varijantama.

Pjevačica je ovog puta osvježila frizuru romantičnim valovima u kosi, koji joj na njenu dužinu odlično pristaju i daju joj mladolikiji izgled.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na tvoju kosu kad u jesen lišće nečujno padne.. ___________________________________________ @opium_hairstudio

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Jesenji štih" Nina je nadopunila mantilom upečatljivog Burberry uzorka. Njega je uparila s bijelim retro Adidas tenisicama koji su cijeloj kombinaciji dale svježinu i mladenačku notu.

"Na tvoju kosu kad u jesen lišće nečujno padne", duhovito je opisala pjevačica fotografiju i objasnila da je upravo izašla iz frizerskog salona.

Brojni fanovi Ninu su zasuli komentarima i komplimentima da izgleda kao djevojčica te da se na njoj nikakva jesen ne vidi, nego baš suprotno - iz nje isijava proljeće.

Nina je pokazala da i u ovom godišnjem dobu zna izabrati hit boju. Kao što je tokom ljeta blistala u crvenim kombinacijama, jesen je dočekala u tamnijim tonovima koji samo naglašavaju svevremenski Burberry karirani uzorak.

Nedavno je pjevačica pokazala sličan kaput, kojim je zaokružila malo hrabriju kombinaciju. Ispod njega bila je u crnom od glave do pete, "rokerski štih" dale su joj sjajne hlače od PVC-a, koje je naglasila jednostavnom crnom majicom bez rukava te trendi cipelama na visoku petu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesen stiže dunjo moja...

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

 

Hrabriji outfit pametno je „smirila“ jednostavnom frizurom - kosom pokupljenom u rep, a sve su začinile crne sunčane naočale.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.