open-navfaktor-logo
search
Snimci "procurili" u javnost
Nezadovoljni Mamić: Šuker ne može bit više predsjednik, završena priča
Samo tri dana prije redovne Izborne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj bi za novog predsjednika trebao biti izabran Marijan Kustić.
26.07.2021. u 19:57
get url
text

Aktuelni Izvršni direktor i prvi operativac HNS-a važi za jedinog kandidat za nasljednika Davora Šukera.

Upravo je Šuker, nekadašnja Zlatna kopačka i već osam godina prvi čovjek Saveza bio meta kritika Zdravka Mamića. Nekadašnji prvi čovjek Dinama otvoreno je u telefonskom razgovoru sa Zorislavom Srebrićem, bivšim generalnim sekretarom HNS-a, žestoko kritikovao Šukera.

Za sada je na portalu Dnevnik.hr objavljen tek dio snimke, dok će ostatak javnost čuti u dnevniku NoveTV.

- Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može bit više predsjednik. Šuker ne može bit više predsjednik - završena priča. I to je nedopustivo - govori Mamić Srebriću, nezadovoljan nakon jedne utakmice HNL-a u kojoj je Dinamo bio oštećen od strane sudija.

- U tom filmu više Zdravko ne učestvuje i ja rastem iz dana u dan. I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvolit da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam! Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnut bura! - govori Mamić u snimci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.