open-navfaktor-logo
search
Utrčao na teren
Neymarov poklon dječaku izmamio suze
Bez obzira na rezultat, mladi fan Neymara tu će utakmicu pamtiti cijeli život, a sve zahvaljujući sjajnom brazilskom napadaču
02.09.2018. u 17:05
get url
text
Neymar

U subotu je odigrana utakmica četvrtog kola francuskog nogometnog prvenstva između Nimesa i PSG, a ona nam je pružila pregršt uzbuđenja. Palo je čak šest golova, a glavni sudac pokazao je i dva crvena kartona.

Utakmica je započela sjajno za Parižane te su oni već u 40. minuti imali vodstvo od 2:0 zahvaljujući golovima Neymara i Di Marie te se činilo kako će bez problema uzeti sva tri boda na gostovanju kod Nimesa.

Međutim, domaći igrači se nisu predavali te su oni preko Bobichona i Savaniera poravnali na 2-2, ali onda je opet ekipa Thomasa Tuchela ubacila u brzinu više i došla do pobjede 4:2, a ta zadnja dva gola zabili su Mbappé i Cavani.

No, bez obzira na rezultat, mladi fan Neymara tu će utakmicu pamtiti cijeli život, a sve zahvaljujući sjajnom brazilskom napadaču.

Naime, nakon posljednjeg sučevog zvižduka maleni dječak je utrčao na teren, a onda zagrlio Brazilca. Brazilac mu je vratio zagrljaj, a nakon toga i poklonio svoj dres. Sve je to maleni dječak proživljavao uz suze radosnice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.