Identitet žrtava najprije je utvrđen putem DNK analize, a potom su taj identitet potvrdili i članovi njihovih porodica prilikom zvanične identifikacije.

Porodica je danas identifikovala posmrtne ostatke Ismeta (Emin) Dedića, rođenog 1955. godine u Vlasenici. On je ubijen 1992. godine, a njegovi posmrtni ostaci su pronađeni i ekshumirani 2011. godine na lokalitetu mezarja Rakita u Vlasenici.

Identifikovan je i Salko (Hasana) Hadžić, rođen 1955. godine u Vlasenici. On je nestao u ljeto 1995. godine, a njegovi posmrtni ostaci su ekshumirani u junu 2000. godine na lokalitetu Zapolje /Cerska kod Vlasenice.

Porodica je potvrdila i identitet Muje (Alija) Osmanovića, rođenog 1951. godine u Sopotniku kod Zvornika. On je nestao 1992. godine na području Zvornika, a njegovi posmrtni ostaci pronađeni i ekshumirani 1998. godine iz masovne grobnice Ramin Grob, Zvornik.

Identifikovan je Adil (Mustafe) Selimović, rođen 1939. godine u Srebrenici. On je nestao 1995. godine. Njegovi posmrtni ostaci su ekshumirani u novembru 2007. godine iz masovne grobnice u Kamenici kod Zvornika. Porodica Selimovića je prilikom identifikacije dala svoju saglasnost za ukop ove žrtve na kolektivnoj dženazi koja će se održati u julu ove godine u Memorijalnom centru Potočari - Srebrenica, saopćeno je iz Instituta za nestale osobe BiH.