open-navfaktor-logo
search
Dali opis i fotografiju
Nestala djevojka iz Brčkog, policija pozvala građane da pomognu u pronalasku
Policiji Brčko distrikta BiH u petak navečer je prijavljen nestanak Amre K., a s obzirom na to da dosadašnja potraga nije dala rezultate, pozvali su građane da pomognu.
23.05.2023. u 14:30
get url
text

Kako su saopćili, u petak im je, u 20.40 sati, prijavljeno da se istog dana oko 11 sati od kuće u nepoznatom pravcu udaljila Amra K., rođena 1996. godine u Gornjem Rahiću, nastanjena u Brčkom.

- Imenovana je srednjeg rasta, oko 165 centimetara visine, krupnije građe, crne kose svezane u punđu, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu gornju trenerku, plavu adidas trenerku donji dio, te duboke plave patike, a radi se o osobi sa određenim zdravstvenim poteškoćama.

Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su odmah nakon prijave preduzeli neophodne mjere potrage s ciljem pronalaska navedene osobe.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovane, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o ženskoj osobi Amri K., da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200 - saopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.