open-navfaktor-logo
search
Najmlađa milijarderka
Neprepoznatljiva: Paparazzi "uhvatili" Kylie Jenner bez šminke i frizure
Kraljica Instagrama, reality zvijezda i drugu godinu zaredom najmlađa milijarderka, Kylie Jenner, uvijek je dotjerana od glave do pete.
22.04.2020. u 17:04
get url
text

Čak i u kućnom izdanju ova 22-godišnjakinja nosi puno šminke i ima dotjeranu frizuru, ali ovog puta paparazzi su je “ulovili” nespremnu prilikom odlaska u trgovinu.

Kako prenosi The Sun, prizor koji je zaprepastio mnoge zbio se ispred jedne trgovine u Los Angelesu, u koju je zajedno sa prijateljicama Kylie na kratko ušla, a fotografija je izazvala pravu histeriju na društvenim mrežama.

Potpuno neprepoznatljiva Kylie, odjevena u bijelu hoodicu i kose svezane u rep, na licu nije imala ništa od svojih makeup proizvoda, na kojima je zgrnula milijarde.

- Možda je ovo pravo vrijeme da naša kosa, nokti i lice odmore od svega što na njih inače stavljamo i teških tretmana kojima ih podvrgavamo - kazala je nedavno 22- godišnja Jenner.

Mnogi fanovi nisu je prepoznali, iznimno tanjih obrva, bez dugih i gustih umjetnih trepavica i iscrtanih usana, Kylie je izgledala potpuno drugačije i više u skladu sa svojim godinama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.