navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Velika porodica

Neobična priča supružnika: Za godinu dobili 21 dijete, žele ih imati 105

Kristina Ozturk (24) iz Batumija i njen suprug, milioner Galip (57), nedavno su dospjeli na naslovnice jer su u nešto više od godinu dobili 21 bebu preko surogat majki. Kristina je rekla da želi imati 105 beba.

Objavljeno: 28.07.2021. u 10:19
get url
text

Njihova porodica se neprestano širi. Turski poduzetnik Galip već ima 30 djece. Devetero djece ima iz prošle veze s partnericom koja je 10 godina starija od Kristine.

- Zapravo već imam devetero djece, ali svi žive i rade u Turskoj. Moje najmlađe dijete ima 12 godina, a najstarije 34 godine. Čak i moj 12-godišnji sin radi, prodaje povrće i jaja. Moja djeca pomažu mi u upravljanju firmama. S vremenom postaju sve bolji u svom poslu. Svi rade - otkrio je Galip u intervjuu za Forbes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Kristina, koja je porijeklom iz Rusije, Galipa je upoznala kad je posjetila Batumi. Poput Galipa, i ona ima dijete iz prethodne veze - kćerku Victoriu (6) koja živi s njima.

Galip i Kristina su svoju prvu bebu dobili putem surogat majke martu prošle godine - i od tada nisu prestali.

- O ovome sam sanjala od djetinjstva. Moj suprug je također sanjao o velikoj, sretnoj porodici. Tako smo, nakon što smo se upoznali, počeli ostvarivati svoj san - rekla je Kristina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)