open-navfaktor-logo
search
Javio se iz Beograda
Nenad Periš, otac nestalog Mateja: Na objavljenim snimkama je moj sin
Nenad Periš, otac nestalog Mateja rekao nam je da mu snimke objavljene na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.
03.01.2022. u 18:48
get url
text

- Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno - rekao je Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

VEZANI TEKST - Širi se snimak mladića koji trči u noći: Potraga za Splićaninom proširena sa Save na Dunav

Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj, dodao je, da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće.

- Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao - rekao je Periš.

Nije na svim snimkama koje su se pojavile Matej, dodaje je on.

- Uz snimke na kojima je on, dovode se u vezu i neke koje nemaju nikakve veze s Matejom, i ne znam zašto se to radi - rekao je Nenad Periš za Index.hr.

Ja za snimku na kojoj netko pliva u Savi, ističe on, nikada nisam rekao da je na njoj Matej.

- Uopće ne vjerujem da je to snimka od te večeri. Ja sam se interesirao jer me to zanimalo koja je temperatura vode bila te večeri i bila je pet stepeni. Ja sam vaterpolist, cijeli život sam u vodi i nema šanse da tako plivate na temperaturi od pet stupnjeva ni u ronilačkom odijelu, kamoli bez - kazao je za Index.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.