open-navfaktor-logo
search
U žiži interesovanja
Nekadašnji premijerligaš hit u Prvoj ligi RS-a: U posljednja dva kola postigli čak 15 golova
Duel Prve lige Republike Srpske između Omarske i Laktaša koji je odigran prošlog vikenda dospio je u žižu interesovanja regiona.
21.09.2022. u 09:44
get url
text

Naime, na ovom meču postignuto je čak 12 golova.

Na stadionu u Omarskoj nekadašnji premijerligaš Laktaši su kao gost slavili 8:4. Dva gola je postigao je nekadašnji napadač Borca i Radnika Bojan Marković.

Napadač gostujućeg tima priznaje da je i sam iznenađen formom ekipe kao i konačnim rezultatom.

Laktaši su naime u posljednja dva meča postigli čak 15 golova (7:0 protiv Modriče, 8:4 protiv Omarske).

VEZANI TEKST - Strijelci bili raspoloženi: 12 golova na susretu Prve lige RS-a

- Iskreno kad sam vidio stanje terena u Omarsku nakon jake kiše, očekivao sam neizvjesnu utakmicu i malo golova. Ali meč se otvorio u potpuno drugom pravcu. Odigrali smo zaista dobro, načeli smo rivala na startu i poveli 3:0 nakon 20 minuta gdje smo kaznili sve njihove greške. Omarska se onda potpuno otvorila u želji da dođe do preokreta. Na kraju naša ubjedljiva pobjeda 8:4, a vjerujem da su navijači uživali iako je njihov tim poražen -  istakao je Marković za Srpskainfo.

Ove sezone Marković je dosadašnjih osam kola postigao sedam golova.

- Imamo zaista kvalitetan tim i igramo dobro. Vezali smo četiri pobjede u prvenstvu i sigurno je da nikome neće biti lako protiv nas. Što se tiče golova, oni su došli kao plod dobre igre kompletne ekipe. Imali smo dosta novih igrača na početku sezone, sad se uigravamo i igramo sve bolje. Zaista nestvarno zvuči podatak da su u dva kola postigli 15 golova. Sigurno je da ćemo nastojati da stanemo pri vrhu – dodao je Marković.

Za Laktaše je ovo bila četvrta pobjeda u nizu, te su došli na četvrtu poziciju na tabeli sa 16 bodova, dok se Omarska nalazi na predzadnjem mjestu sa četiri boda.

Prva je Krupa sa 19, a na drugoplasirana je Sloboda iz Bosanskog Novog sa dva boda manje, koliko ima i Slavija koja zauzima treću poziciju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.